Word lid en maak het verschil
Word lid

15 april 2021

ALV-verkiezingen: laat je stem horen!

Van 19 tot en met 30 april 2021 kun jij mede bepalen wie er in het hoogste orgaan van Diabetesvereniging Nederland – de ALV – mogen meebeslissen over de koers van de vereniging. En zo jouw stempel drukken op wat DVN de komende vier jaar doet.

De afvaardiging van onze leden zit in de Algemene Ledenvergadering (ALV) die bestaat uit maximaal 25 personen. De ALV geeft sturing aan en houdt toezicht op de jaarplannen en de begroting. Zo bepaalt ze de speerpunten van DVN. Tijdens de ALV-verkiezingen mogen alle leden van de vereniging hun stem uitbrengen en daarmee kiezen welke kandidaten er in de ALV komen.

Kandidaten

Er zijn deze verkiezing 54 kandidaten, dus er is écht wat te stemmen! Zes ALV-leden kunnen herkozen worden.

Op dvnkiest.nl kun je lezen welke onderwerpen de kandidaten belangrijk vinden en welke ervaring ze hebben. Leg dit naast jouw speerpunten en kies zo aan wie jij je stem wilt geven.

Stemmen

Weet je op welke kandidaat jij wilt stemmen? Dan kun je van maandag 19 april 9.00 uur t/m vrijdag 30 april 12.00 uur je stem uitbrengen via de stembutton op dvnkiest.nl. De stemcode is gelijk aan je lidnummer en vind je op het adreslabel bij de Diabc.

Meer lezen

Maak kennis met alle kandidaten en lees meer over de stemprocedure.

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid