Word lid en maak het verschil
Word lid

22 januari 2021

ALV kandidaten gezocht

Wil je meedenken en je expertise inzetten voor de ruim 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland? Wil je gezamenlijk beslissen over belangrijke besluiten op lange termijn? En meedenken over de koers van de vereniging? Dan biedt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Diabetesvereniging Nederland (DVN) een unieke kans om je in te zetten voor anderen en voluit leven met diabetes écht mogelijk te maken!

 “Mijn overtuiging is dat ervaringsdeskundigen het best kunnen verwoorden waar ze tegenaan lopen.”
Huidig ALV-lid Jakob Germs

Wie zoeken we voor de ALV?

Van 19 april tot en met 30 april zijn er weer ALV verkiezingen en we zoeken kandidaten. Wij zoeken mensen van 18 jaar en ouder die nauw betrokken zijn bij diabetes en die een actieve rol willen spelen in het belangrijke werk van DVN voor mensen met diabetes. Het maakt niet uit of je jong bent of ouder; of je net lid bent of al jaren; of hoe lang je diabetes hebt. We zoeken een gevarieerde mix van vrijwilligers. Heb je interesse in wat een ALV-lid doet, wat er van je wordt verwacht en wat het je persoonlijk oplevert? Meer informatie vind je op DVN kiest of bij de veelgestelde vragen.

Ken jij de geschikte kandidaad?

Ken je iemand wie het ALV-werk (ook) op het lijf is geschreven? Deel dan vooral de informatie over de aankomende verkiezingen met hem of haar. Alvast bedankt!

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid