Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

OHRA-collectieve zorgverzekering voor DVN-leden

OHRA biedt via DVN een collectieve verzekering. Wat de voordelen hiervan zijn vertelt OHRA hieronder.

Ontwerp zonder titel (16)

Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering!

Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. En omdat de tijd voorbij vliegt, is het handig om je er alvast in te verdiepen. Want als je vuurwerk hoort, is het helaas net te laat.

Weet jij bijvoorbeeld al dat je als lid van Diabetesvereniging Nederland profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA? Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen.

Maar, belangrijker, je bent verzekerd van uitstekende zorg als je deze onverhoopt nodig hebt. Zo betaal je bijvoorbeeld géén eigen risico voor insuline en geneesmiddelen die op de lijst met voorkeurs geneesmiddelen staan (een lijst met goedkopere medicijnen en niet de dure merkmedicijnen).

Maar we hebben ook oog voor jou als het gaat om jouw vitaliteit. Want ook dan profiteer je van je zorgverzekering. Omdat een zorgverzekering draait om meer dan alleen je lichamelijke gezondheid.

Check! De meerwaarde van de collectieve zorgverzekering van OHRA

OHRA

Speciaal voor jou: een uitbreiding van je dekking!

Als lid van Diabetesvereniging Nederland profiteer jij van éxtra collectief voordeel. Namelijk een uitbreiding van je dekking bij bepaalde aanvullende verzekeringen van OHRA: vergoeding van de contributie tot maximaal € 25,-.

Het hele gezin profiteert mee

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen. 

Ben je al collectief verzekerd bij OHRA? 

Dan heb je op 12 november een verlengingsvoorstel gekregen van OHRA. Is het voorstel naar je zin en wil je niets veranderen aan je verzekering? Dan hoef je niks te doen. Je blijft gewoon collectief verzekerd als lid van Diabetesvereniging Nederland.

Wil je wel iets wijzigen? Bijvoorbeeld je dekking of wil je je gezin meeverzekeren? Dan doe je dat heel eenvoudig online in Mijn OHRA Zorgverzekering. Je aangepaste OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2023!

Naar Mijn OHRA Zorgverzekering

Meer weten of je OHRA Zorgverzekering direct collectief afsluiten?

Lees alles over de collectieve zorgverzekering van OHRA via Diabetesvereniging Nederland en jouw collectieve meerwaarde. Of sluit ‘m gelijk af. Je nieuwe OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2023! Goed om te weten: OHRA zegt je huidige zorgverzekering voor je op. Lekker makkelijk toch?

Meer informatie of direct afsluiten    

 

Word lid

Word lid

Goede zorg is belangrijk bij diabetes, zeker in deze tijden! Wij blijven ons inzetten voor vergoedingen en de beschikbaarheid van goede zorg en hulpmiddelen. Dat kunnen we niet zonder je hulp. Help jij ook mee?

Steun ons

Met anderen praten over verzekering en vergoedingwant diabetes heb je niet alleen