Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

TechLab

Sta je op het punt om een (nieuwe) insulinepomp, glucosesensor of HCL-systeem te kiezen of wil je je alvast oriënteren voor een volgende stap? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met diabetes? Krijg antwoord op je vragen bij het TechLab van Diabetesvereniging Nederland.

De ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen gaan snel. De keuze wordt breder maar daarmee ook ingewikkelder. Hoe kies je de beste optie voor jou die past bij jouw manier van leven?

TechLab helpt je bij jouw keuze

Om je te ondersteunen bij jouw keuze voor een (nieuwe) insulinepomp, sensor of HCL-systeen, organiseert Diabetesvereniging Nederland bijeenkomsten onder de noemer TechLab. Tijdens het TechLab kun je beschikbare producten zien, voelen, ervaren en vergelijken. Als ervaringsdeskundigen bieden wij informatie en ondersteuning. Ook is er de mogelijkheid om met anderen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Kijk in de agenda

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten.

Meer leren over diabetes

Diabetes is vooral een zelfzorg ziekte. Een paar keer per jaar zie je je behandelaar. De overige 360 dagen per jaar ben je op jezelf aangewezen. Het helpt als je meer weet. Doe je voordeel met onze webinars, cursussen en alle andere activiteiten.

Volg een webinar Bekijk de activiteiten

Samen voor voluit leven met diabetes.Want diabetes heb je niet alleen.
WORD LID