Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Informatie voor zorgprofessionals

Als zorgverlener speel je een grote rol in het leven van mensen met diabetes. Je beantwoordt hun vragen en biedt informatie waar ze mee verder kunnen. Signaleer je bij je patiënten de behoefte aan meer achtergrondkennis of wil je zelf je kennis vergroten? Maak dan gebruik van onze ervaringsdeskundigheid en expertise!

Ervaringen van andere mensen met diabetes zijn van grote waarde voor je patiënt om van te leren en zich in te herkennen. En voor jou om gebruik van te maken in de uitoefening van je vak. Laten we elkaar dus helpen! Wij stellen graag onze ervaringsdeskundigheid en expertise beschikbaar.

Wij organiseren en participeren in informatieve bijeenkomsten ter bevordering van de diabeteszorg in je dagelijkse praktijk. Ook delen we graag bijeenkomsten waar diabeteszorg deel van uitmaakt. 

Cursusleiders zijn duidelijk, betrokken, open, voelen met je mee en hebben kennis van zaken

Hanneke

DVN Jubileumsymposium: Gezond oud(er) worden met diabetes

Heb jij je al aangemeld voor ons DVN jubileumsymposium op donderdag 10 september 2020 in Utrecht? Internisten, huisartsen, verpleegkundig specialisten, diabetesverpleegkundigen, praktijkverpleegkundigen en diëtisten zijn van harte uitgenodigd!

Laat je inspireren!

Als zorgprofessional speel je een belangrijke rol in het leven van mensen met diabetes. Als behandelaar, wegwijzer, kenner van de laatste ontwikkelingen, luisterend oor, ... en dat levenslang. Hoe vul jij die uitdaging in? Tijdens dit symposium bundelen we jouw en onze krachten in het belang van de kwaliteit van leven voor je clienten met diabetes. Verleden maar vooral heden en toekomst van de behandeling van en het leven met diabetes staan centraal. Verrijk je kennis en word geinspireerd door (ervarings)deskundige sprekers en collega's. 

Inhoud

De onderwerpen die ondermeer aan bod komen: update diabetesmedicatie, sensortechnologie, persoonsgerichte zorg, trends en ontwikkelingen, diabetes en hartfalen,... en meer!

Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij NIV, Accreditatie Bureau cluster 1, Kwaliteitsregistger V&V, NVvPO en Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici. Het symposium wordt georganiseerd in samenwerking met Health Investment.

Meer informatie, het programma en aanmelden

Diabeteszorg tijdens corona pandemie

4 juni: Kom ook naar ons jubileumsymposium!

4 juni: Kom ook naar ons jubileumsymposium!

Een symposium over 'Gezond oud(er) worden met diabetes' internisten, huisartsen, verpleegkundig specialisten, diabetesverpleegkundigen, praktijkondersteuners en diëtisten.

Meld je aan

Met anderen praten over diabeteszorgwant diabetes heb je niet alleen