Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Informatie voor zorgprofessionals

Als zorgverlener speel je een grote rol in het leven van mensen met diabetes. Je beantwoordt hun vragen en biedt informatie waar ze mee verder kunnen. Signaleer je bij je patiënten de behoefte aan meer achtergrondkennis of wil je zelf je kennis vergroten? Maak dan gebruik van onze ervaringsdeskundigheid en expertise!

Ervaringen van andere mensen met diabetes zijn van grote waarde voor je patiënt om van te leren en zich in te herkennen. En voor jou om gebruik van te maken in de uitoefening van je vak. Laten we elkaar dus helpen! Wij stellen graag onze ervaringsdeskundigheid en expertise beschikbaar.

Wij organiseren en participeren in informatieve bijeenkomsten ter bevordering van de diabeteszorg in je dagelijkse praktijk. Ook delen we graag bijeenkomsten waar diabeteszorg deel van uitmaakt. 

Cursusleiders zijn duidelijk, betrokken, open, voelen met je mee en hebben kennis van zaken

Hanneke

Diabeteszorg tijdens corona pandemie

Vraag een zorgverlenersabonnement aan

Vraag een zorgverlenersabonnement aan

Weet wat je patiënten met diabetes beweegt en maak gebruik van hun ervaringen in de uitoefening van je vak. Wij stellen onze ervaringsdeskundigheid en expertise voor je beschikbaar met een speciaal zorgverlenersaanbod.

Meld je aan

Met anderen praten over diabeteszorgwant diabetes heb je niet alleen