Word lid en maak het verschil
Word lid
Alles op tafel

Alles op tafel

Bespreek jij alle risico’s met je zorgverlener? Mariëlla en Steven hebben allebei al een aantal jaar diabetes type 2. Zij worden verrast in een interview en komen erachter dat zij toch nog een aantal punten hebben om mee...

  Bespreek jij alle risico’s met je zorgverlener?

  Mariëlla en Steven hebben allebei al een aantal jaar diabetes type 2. Zij worden verrast in een interview en komen erachter dat zij toch nog een aantal punten hebben om mee te nemen in hun vervolggesprek.

  Wat is jouw risico op complicaties?

  Check in 2 minuten of je signalen hebt die kunnen wijzen op een verhoogd risico op complicaties.

  vHeb jij de risicocheck al eens gedaan? Doe deze nog een keer. De risicocheck is vernieuwd én jouw situatie is misschien ook veranderd!

  Doe de risicocheck. Vernieuwd en uitgebreid!

  Stel de juiste vragen aan je arts

  Herken je een of meerdere van de acht signalen die kunnen wijzen op een verhoogd risico op hart- en vaatziekten? Neem dan contact op met je arts of zorgverlener. Download onze vragenlijst voor bij huisartsbezoek zodat je zeker weet dat je de juiste vragen stelt.

  Download de vragenlijst

  Tips over hoe jij je leefstijl kan aanpassen?

  Je leefstijl aanpassen is niet makkelijk. Je moet beginnen bij dingen die je leuk vindt en makkelijk in te bouwen zijn in je routine.Deze tipgenerator geeft handige tips op het gebied van bewegen, sporten en voeding.

  Krijg tips!

  Een hart onder de riem

  Familieleden van Amir, Trudi en Ellen steken hen een hart onder de riem na een zware tijd waarin diabetes type 2 uitliep op hoge bloeddruk, hartinfarct en hart- en vaatziekten.

  Ben je nieuwsgierig naar het hele verhaal van Ellen en van Amir? Bekijk de video’s en lees hun verhaal hier.

  Hart- en vaatziekten

  Hart nodig

  Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door: AstraZeneca en Boehringer Ingelheim.

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid