• Bewegen

Diabetescafé: bewegen

Vind jij het ook zo lastig om regelmatig te bewegen? Hoe motiveer je jezelf? Hoe zorg je ervoor dat je toch voldoende beweegt als je dat moeilijk vindt?

Locatie:
Wilhelminastraat 1A, Bergschenhoek
Tijdstip:
14.00 - 16.00 uur
Regio:
Sprekers:
Loek Harmeling, ervaringsdeskundige
Kosten:
Gratis
 

Bewegen laat insuline beter werken en daardoor de bloedglucose dalen. Voldoende reden dus om te bewegen. Je leefstijl kan dus dienen als medicijn. Hoe mooi is dat?

Tijdens dit diabetescafé hoor je in een presentatie en via verhalen van aanwezige ervaringsdeskundigen meer over welke gezondheidswinst jij kunt halen uit (meer) beweging.
Loek Harmeling, ervaringsdeskundige, vertelt er meer over. Ga naar huis met slimme beweegtips en informatie om thuis direct mee aan de slag te gaan.

Het diabetescafé over bewegen is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Welzijn Lansingerland in Bergschenhoek. De zaal is open vanaf 13.45 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden (verplicht) kan per e-mail bij Bea van der Knaap. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via telefoonnummer 010 - 521 38 43.