Word lid

Menu

Gea van Nimwegen, diabeteswerkcoach:

"Ik help graag mensen met diabetes bij het maken van bewuste keuzes om voluit te kunnen leven met diabetes, ook op de werkvloer! Door mijn ervaringsdeskundigheid kan ik de mensen snel op weg helpen naar het vinden van een goede balans in de combinatie diabetes en werk."
Diabeteswerkcoach

Soms loop je als je diabetes hebt vast in jouw werk. Contact met iemand aan wie je niet hoeft uit te leggen hoe het voelt om diabetes te hebben, kan helpen balans te vinden.

Een diabeteswerkcoach, een loopbaancoach die zelf ook diabetes heeft, kan helpen bij het accepteren en het bespreekbaar maken van diabetes met jouw werkgever en collega’s.

Direct aanvragen>>

 

Coaching die bij je past!

Het traject bestaat uit een serie coachingsgesprekken, waarbij voluit leven met diabetes op de werkvloer de rode draad is. Het doel is om balans te vinden in jouw werk met aandacht voor diabetes en om je duurzaam inzetbaar te houden als werknemer. De thema’s die tijdens de gesprekken aan bod komen om dit te bereiken, bepaal je samen met jouw coach. Zo ben je verzekerd van een resultaat dat bij jou past.

Coachingstraject

Een oriënterend gesprek is het startpunt van het coachingstraject. Besluit je om het traject voort te zetten dan plannen we in overleg ongeveer drie tot vijf gesprekken (inclusief een evaluatie). Samen met jouw coach bespreek je het eventuele vervolgtraject.  

Kosten

Een coachingstraject is altijd een traject op maat. Afhankelijk van je wensen ontvang je, na het gratis oriënterende gesprek, een offerte. Werkgevers hebben vaak budget voor medewerkers beschikbaar dat ingezet kan worden voor loopbaan en/of re-integratie. Daarnaast biedt de collectieve ziektekostenverzekering van de werkgever mogelijkheden voor vergoeding van een deel van de kosten. Informeer ernaar bij je werkgever of neem contact op met het platform DiabetesWerkt! en bespreek de mogelijkheden.

Wanneer en waar

De coachingsafspraken plan je in overleg met jouw diabeteswerkcoach op een moment dat het jou schikt. De afspraken kunnen plaatsvinden op kantoor bij de coach (in Leusden) of op een in overleg nader te bepalen locatie.

Aanvragen

Ik wil graag * informatie over coaching
mij aanmelden voor coaching
Voorletters *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mail *
Werkzaam in loondienst ja
nee
Type diabetes
Mijn coachvraag *
Ik geef DVN uitdrukkelijk toestemming om mijn persoonsgegevens in overeenstemming met het privacybeleid te verwerken

Gea van Nimwegen, diabeteswerkcoach:

"Ik help graag mensen met diabetes bij het maken van bewuste keuzes om voluit te kunnen leven met diabetes, ook op de werkvloer! Door mijn ervaringsdeskundigheid kan ik de mensen snel op weg helpen naar het vinden van een goede balans in de combinatie diabetes en werk."

Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.