Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 4 apr 19:30

Webinar: medicatie bij diabetes type 2

Er zijn vele soorten medicijnen voor de behandeling van diabetes type 2. Tijdens dit webinar zal dr. Richard IJzerman, als internist verbonden aan Amsterdam UMC, ons meenemen in de wereld van diabetesmedicatie bij diabetes type 2. Wanneer start je eigenlijk met medicatie? Met welke medicijnen kan het beste gestart worden? Welke overwegingen spelen mee in deze medicatiekeuze?

Locatie:
Diabetesvereniging Nederland online
Tijdstip:
19:30 - 20:30 uur
Sprekers:
dr. Richard IJzerman, internist verbonden aan Amsterdam UMC
Kosten:
gratis
Direct aanmelden
Webinar: medicatie bij diabetes type 2

Eind 2021 is er een vernieuwde richtlijn op het gebied van medicatie bij diabetes type 2 uitgekomen. Wat staat er allemaal in die richtlijn? Hoe werken de middelen die in deze richtlijn worden benoemd? En gebruik je zelf de medicatie die in deze richtlijn wordt geadviseerd? Al deze vragen en nog veel meer komt tijdens dit webinar aan bod.

Stuur je vragen in

Natuurlijk kun je van tevoren alvast jouw vragen insturen naar webinar@dvn.nl of tijdens het webinar via de chat jouw vragen kenbaar maken. Wij nemen de belangrijkste vragen mee in ons webinar.

Schrijf je in

Schrijf je in voor dit webinar. Als je staat ingeschreven kun je het webinar live, maar ook op een later moment terugkijken. Alvast veel plezier bij dit informatieve webinar!

Terug naar het overzicht