Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 19 apr 19:30

DVN Meet Up Rotterdam over diabetes & Hybrid Closed Loop systemen

Wil jij meer weten over Hybrid Closed Loop (HCL) systemen (inclusief DIY-loopen) en horen hoe andere mensen met diabetes de verschillende systemen ervaren? Diabetesvereniging Nederland (DVN) – dé belangenorganisatie voor mensen met diabetes - organiseert lokale Meet Ups na afloop én naar aanleiding van een landelijk webinar. Op 19 april  gaan we in Rotterdam  in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden over HCL-systemen. Ben jij er ook bij? 

 

Locatie:
zalenentrum Rustburcht, Strevelsweg 760, Rotterdam
Tijdstip:
19:30 - 21:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur
Regio:
Rotterdam
Kosten:
gratis

Diabetesvereniging Nederland heeft op zaterdag 2 april een webinar over Hybrid Closed Loop systemen georganiseerd. Tijdens dit webinar zijn we in gegaan op de innovaties en ontwikkelingen op het gebied van HCL systemen, de voor- en nadelen van de verschillende systemen en welke mogelijkheden er voor je zijn.

Lokaal in gesprek Tijdens de lokale DVN Meet Up in Rotterdam  praten we samen door over dit onderwerp. Ontmoet andere mensen met diabetes bij jou in de buurt, wissel ervaringen uit en stel al je vragen aan experts. Zo leer je niet alleen meer over de verschillende Hybrid Closed Loop systemen (inclusief DIY loopen), maar ga je ook naar huis met relevante informatie voor jouw persoonlijke situatie. Er kan wellicht meer dan je denkt. Een boeiende, leerzame en gezellige bijeenkomst die je niet wilt missen!

DVN Meet Up Hybrid Closed Loop in Rotterdam 

Terug naar het overzicht