Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 10 mei 19:30

DVN Meet Up Breda over diabetes & Hybrid Closed Loop systemen

Wil jij meer weten over Hybrid Closed Loop (HCL) systemen (inclusief DIY-loopen) en horen hoe andere mensen met diabetes de verschillende systemen ervaren? Diabetesvereniging Nederland (DVN) – dé belangenorganisatie voor mensen met diabetes - organiseert lokale Meet Ups na afloop én naar aanleiding van een landelijk webinar. Op 10 mei gaan we in Breda in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden over HCL-systemen. Ben jij er ook bij?

 

Locatie:
Ontmoetingscentrum De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC, Breda
Tijdstip:
19:30 - 21:00, inloop vanaf 19:15 uur
Regio:
West Brabant & Tholen
Kosten:
gratis
DVN Meet Up Breda over diabetes & Hybrid Closed Loop systemen

Diabetesvereniging Nederland heeft op zaterdag 2 april een webinar over Hybrid Closed Loop systemen georganiseerd. Tijdens dit webinar zijn we in gegaan op de innovaties en ontwikkelingen op het gebied van HCL systemen, de voor- en nadelen van de verschillende systemen en welke mogelijkheden er voor je zijn.

 

Lokaal in gesprek
Tijdens de lokale DVN Meet Up in Breda  praten we samen door over dit onderwerp. Ontmoet andere mensen met diabetes bij jou in de buurt, wissel ervaringen uit en stel al je vragen aan experts. Zo leer je niet alleen meer over de verschillende Hybrid Closed Loop systemen (inclusief DIY loopen), maar ga je ook naar huis met relevante informatie voor jouw persoonlijke situatie. Er kan wellicht meer dan je denkt. Een boeiende, leerzame en gezellige bijeenkomst die je niet wilt missen!

 Meld je aan via het Aanmeldformulier Meetup Breda

DVN Meet Up Hybrid Closed Loop in Breda

Terug naar het overzicht