Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabc magazine

Diabc magazine

Hoe leven anderen met diabetes? Alle leden van Diabetesvereniging Nederland krijgen ons magazine Diabc 6 keer per jaar. Laat je inspireren door verhalen over voeding, werk, acceptatie, bewegen en nog veel meer.

  Hoe leven anderen met diabetes? Laat je inspireren door verhalen over voeding, werk, acceptatie, bewegen en nog veel meer in magazine Diabc.

  Diabc verschijnt 6 x per jaar

  Alle leden van Diabetesvereniging Nederland krijgen ons magazine Diabc 6 keer per jaar. Elke editie inspireren drie mensen met hun verhaal over 24/7 leven met diabetes. We delen recepten en tips over voeding. We scheiden feiten van fabels en gaan in op nieuwe (wetenschappelijke) inzichten, ontwikkelingen en behandelmethoden. Alles waar jij wat aan hebt in je leven met diabetes.

  Ontvang het magazine Diabc

  Word je graag wijzer over jouw diabetes? Wil je ervaringen van lezen van andere mensen met diabetes? Word lid en ontvang het blad 6x per jaar in de bus!

  Thema Diabc 2 2024: Je eigen weg

  Diabc editie 2, april 2024, heeft als thema Je eigen weg (gaan). Met onder andere:

  • Sandra over haar eigen koers varen: “Ik laat me niet meer uit het veld slaan”
  • Keuzes, keuzes, keuzes: hoe kies je de behandelvorm die bij je past?
  • Nieuwe pomp, sensor of HCL-systeem. Diabetes TechLab van Diabetesvereniging helpt je kiezen
  • Nieuwe diabetestechnologie: wat komt eraan?

  Zonder alle downs, heb ik ook geen ups

  Sandy De Muynck-Cornelissen

  Verhalen gezocht

  Diabc is altijd op zoek naar verhalen van mensen met diabetes. Heb je iets te vertellen dat voor meer mensen met diabetes van belang is? Stuur dan je verhaal of ervaring naar diabc@dvn.nl. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Wie weet nodigen we je uit voor een interview.

  Puzzel

  In elk Diabc Magazine staat een puzzel. Met het oplossen van de puzzels kun je mooie prijzen winnen. Stuur de oplossing van de puzzel in de laatste Diabc naar puzzel@dvn.nl. Prijswinnaars krijgen bericht van ons.

  Verschijningsdata

  Diabc verschijnt in 2024 rond (o.v.b):

  • Diabc 2: 16 april
  • Diabc 3: 9 juli
  • Diabc 4: 20 augustus
  • Diabc 5: 15 oktober
  • Diabc 6: 3 december

  Treuren vind ik zonde van mijn energie

  Paul Jansen

  Adverteren

  Het is mogelijk om te adverteren in onze magazines. Kijk op de pagina Samenwerken als bedrijf of neem contact op met Astrid de Kooter, relatiebeheerder Sponsoring en Fondsenwerving.

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid