Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Diabetesvereniging Nederland bestaat 75 jaar!

Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We zetten ons al 75 jaar lang in voor de belangen van mensen met diabetes. In 1945 begonnen wij als de Nederlandsche Vereeniging tot Behartiging van de Belangen van Suikerzieken (NVS). Vanaf 1972 zetten we dit werk voort onder de vlag van Diabetesvereniging Nederland (DVN). We blikken terug en zetten door in 2020!

Dankzij onze leden kunnen wij ons inzetten voor goede zorg en een voluit leven voor iedereen met diabetes. Wij maken ons sterk zodat jij de zorg krijgt die bij je past. Vergoeding van hulpmiddelen. Hulp bij het verlengen van je rijbewijs. Toegankelijke verzekeringen. Laat jouw diabeteszorg onze zorg zijn. 

Vanuit ons hart: bedankt voor je lidmaatschap en steun!

Word lid

Word lid

Goede zorg is belangrijk bij diabetes, zeker in deze tijden! Wij blijven ons inzetten voor vergoedingen en de beschikbaarheid van goede zorg en hulpmiddelen. Dat kunnen we niet zonder je hulp. Help jij ook mee?

Steun ons

Bel ons

Heb je een vraag? Bel naar 033 - 463 05 66 en kies 1 voor de vereniging en 2 voor DVN Winkel. Deze week zijn we bereikbaar tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag kun je ons tot 13.00 uur bereiken.

Mail ons

Een vraag, een opmerking of een adreswijziging? Vul dan ons contactformulier in!

Volg ons

Met anderen praten over diabeteswant diabetes heb je niet alleen