Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

In 2020 vierden wij onze 75e verjaardag!

Dat lieten we niet ongemerkt voorbij gaan. In 1945 begonnen wij als de Nederlandsche Vereeniging tot Behartiging van de Belangen van Suikerzieken (NVS). Vanaf 1972 zetten we dit werk voort onder de vlag van Diabetesvereniging Nederland (DVN). 

Dankzij onze leden kunnen wij ons inzetten voor goede zorg en een voluit leven voor iedereen met diabetes. Wij maken ons sterk zodat iedereen met diabetes de de zorg krijgt die bij hen past. Vergoeding van hulpmiddelen. Hulp bij het verlengen van het rijbewijs. Toegankelijke verzekeringen. Iedereen die ons steunt met een lidmaatschap, donatie, vrijwilligerswerk of op welke manier dan ook: bedankt vanuit ons hart!

Bekijk hier de geschiedenis van DVN

Help mee

Help mee

Goede zorg is belangrijk bij diabetes. Wij zetten ons in voor brede vergoeding en beschikbaarheid van goede zorg en hulpmiddelen. Dat kunnen we niet zonder jou.

Word lid

Bel ons

Heb je een vraag? Bel naar 033 - 463 05 66 en kies 1 voor de vereniging en 2 voor DVN Winkel. Deze week zijn we bereikbaar tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag kun je ons tot 13.00 uur bereiken.

Mail ons

Een vraag, een opmerking of een adreswijziging? Vul dan ons contactformulier in!

Volg ons

Diabetes? Wij zijn er voor jou!Diabetesvereniging Nederland is er voor en door mensen met diabetes.
Word nú lid en help mee!