Word lid en maak het verschil
Word lid
Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Verzeker je uitvaart in geld of natura tegen een betaalbaar tarief met de uitvaartverzekering van Omnis Financieel Adviesgroep. Leden van Diabetesvereniging Nederland krijgen €60 korting op de afsluitkosten. Een uitvaart kost al snel €8.000. Wil je je nabestaanden...

  Verzeker je uitvaart in geld of natura tegen een betaalbaar tarief met de uitvaartverzekering van Omnis Financieel Adviesgroep. Leden van Diabetesvereniging Nederland krijgen €60 korting op de afsluitkosten. Een uitvaart kost al snel €8.000. Wil je je nabestaanden de zorg uit handen nemen en je afscheid goed regelen? Met de uitvaartverzekering van Diabetesvereniging Nederland in samenwerking met Omnis Financieel Adviesgroep verzeker je dit tegen een betaalbaar tarief. Ook als je al eens bent afgewezen.

  Uitvaartverzekering

  • Snelle en discrete beoordeling op basis van een aantal korte medische vragen
  • Je adviseur zoekt voor jou de beste oplossing
  • Er kan sprake zijn van een opslag op de premie
  • Ook als je ergens anders bent afgewezen
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Betaalbaar tarief

  €60 korting voor leden

  Voor niet-leden van Diabetesvereniging Nederland zijn de afsluitkosten eenmalig €350. Ben je lid van Diabetesvereniging Nederland? Dan betaal je €290 aan afsluitkosten. Nog geen lid? Lees welke voordelen je krijgt bij een lidmaatschap van Diabetesvereniging Nederland.

  Meer weten?

  Bel Omnis Financieel Adviesgroep 0320 – 295 070 of lees meer op diabetes-uitvaartpolis.nl.

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid