Word lid en maak het verschil
Word lid
Zorg voor een goede insulinepompverzekering

Zorg voor een goede insulinepompverzekering

Net als een laptop of een mobiele telefoon is ook een insulinepomp een duur apparaat. Bij je reisverzekering of inboedelverzekering is er vaak maar dekking tot € 1.000. Daarom is speciaal voor insulinepompen een kostbaarhedenverzekering ontwikkeld. Leden van...

  Net als een laptop of een mobiele telefoon is ook een insulinepomp een duur apparaat. Bij je reisverzekering of inboedelverzekering is er vaak maar dekking tot € 1.000. Daarom is speciaal voor insulinepompen een kostbaarhedenverzekering ontwikkeld. Leden van Diabetesvereniging Nederland krijgen bij schade door diefstal, verlies of beschadiging tot € 4.000,- vergoeding.

  In het kort: insulinepompverzekering

  • Verzekerd bij diefstal, verlies en beschadiging;
  • Vergoeding tot €4.000,- per pomp;
  • Eigen risico slechts €100,- per gebeurtenis;
  • Afstandsbedieningen en bloedglucosemeters mee te verzekeren;
  • All-risk dekking voor alle van buiten komende onheilen;
  • Werelddekking.

  Kies voor de insulinepompverzekering

  Sluit via Diabetesvereniging Nederland de insulinepompverzekering af. Bij diefstal, verlies of beschadiging krijg je tot € 4.000,- vergoeding.

  Premie insulinepompverzekering

  • Ben je lid van Diabetesvereniging Nederland dan betaal je per jaar €55,- excl. 21% assurantiebelasting (Niet-leden €70,-).
  • Het eerste jaar betaal je eenmalig €7,50  administratie/poliskosten. De volgende jaren betaal je jaarlijks €5,– prolongatiekosten.

  Lidmaatschap Diabetesvereniging Nederland

  Nog geen lid van Diabetesvereniging Nederland? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap en wat het lidmaatschap per jaar kost. Klanten van DVN Winkel kunnen hun spaarpunten gebruiken voor korting op de jaarpremie.

  Goed om te weten: premie aftrekbaar

  De premie van de insulinepompverzekering is aftrekbaar. Je totale zorguitgaven moeten dan wél boven het drempelbedrag uitkomen. Hierin telt de zorgverzekering niet mee. Bereken het aftrekbedrag specifieke zorgkosten.

  Mijn insulinepomp werd in de kleedkamer uit mijn zak gestolen. Waarschijnlijk aangezien voor een waardevolle mobiele telefoon. Gelukkig is de schade gelijk vergoed. Jur (31)

  Hoe sluit je de verzekering af?

  Download het aanvraagformulier, vul dit in en stuur het naar het adres dat in het aanvraagformulier staat vermeld. Na verwerking krijg je van de verzekeraar de polisgegevens en de datum van ingang van de verzekering.

  Vragen?

  Bij inhoudelijke vragen over de verzekering kun je contact opnemen met Ocean Groepsverzekeringen. Telefonisch zijn ze bereikbaar via: 088-6501 101. Download hier het aanvraagformulier voor de insulinepompverzekering. Verstuur het ingevulde formulier naar het adres dat in het formulier vermeld staat.

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid