Word lid en maak het verschil
Word lid
Gezocht: mensen met diabetes type 2 voor een onderzoek naar een nieuwe mobiele app voor het boodschappen doen.

Gezocht: mensen met diabetes type 2 voor een onderzoek naar een nieuwe mobiele app voor het boodschappen doen.

Onderzoekers van Tilburg Universiteit doen onderzoek naar MAND, een nieuwe mobiele app voor het boodschappen doen. Het doel van dit onderzoek is om meer te weten te komen over wat mogelijke gebruikers vinden van MAND.

We zoeken voor dit onderzoek mensen van 16 jaar en ouder, met diabetes type 2, die:

  • Geen bezwaren tegen of allergieën hebben voor bepaalde etenswaren (bijv. vlees, zuivel, gluten, noten, fruit of groente)
  • Bereid zijn om naar Tilburg Universiteit te reizen voor het onderzoek.

Wat houdt deelname in?

Deelname aan het onderzoek duurt ongeveer 45 minuten (5 minuten voor de online vragenlijst en 40 minuten voor de lab sessie in het Dante gebouw van Tilburg Universiteit*). De online vragenlijst bestaat uit een aantal vragen om te controleren of je geschikt bent om deel te nemen aan het onderzoek in het lab, zoals demografische gegevens (bijv. leeftijd), maar ook gegevens over je gezondheid. Tijdens de lab sessie op de universiteit krijg je de opdracht om boodschappen te doen via de MAND app. Daarnaast krijg je een aantal vragenlijsten over je ervaring met de app.

Is er een vergoeding?

In ruil voor volledige deelname (online vragenlijst en de lab sessie), krijg je als beloning drie gekozen producten en een geldbedrag van €8.  Als je naar de universiteit moet reizen, worden je reiskosten vergoed in de vorm van een cadeaukaart.

Wat willen we bereiken met dit onderzoek?

De resultaten van dit onderzoek zullen ons helpen te begrijpen hoe we mensen met diabetes type 2 het beste kunnen ondersteunen bij hun voedingskeuzes in het dagelijks leven.

Interesse of meer informatie?

Stuur een mail naar mand.studie@tilburguniversity.edu

Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid