Schenken met belastingvoordeel

Wij willen dat iedereen met diabetes voluit kan leven. Met een schenking help je ons om dit te bereiken. Steun je ons met een structurele bijdrage, dan levert dat jou belastingvoordeel op. Maar ook met een eenmalige gift, geef je mensen met diabetes al een leefbaar leven.

Schenk je minimaal 5 achtereenvolgende jaren een vast bedrag aan ons, dan heet dat een periodieke gift. Met deze structurele steun kunnen wij langdurige projecten financieren. Denk bijvoorbeeld aan onze inzet voor goede diabeteszorg. We werken hard aan de positie en de rechten van mensen met diabetes. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften als het om leven met diabetes gaat. Wij vinden dat de zorg moet aansluiten op deze behoeften.

Doe een gift

Met jouw donatie strijden wij voor goede zorg en voluit leven voor iedereen met diabetes.

Voordeel periodieke gift

Als je een periodieke gift doet, is dat fiscaal gunstig. Je kunt de gift namelijk volledig aftrekken van de inkomstenbelasting. Ook krijg je, afhankelijk van je inkomen, een deel van de schenking terug van de Belastingdienst.

Hoe kan ik een periodieke gift regelen?

Wil je ons langdurig steunen? Daar zijn we heel blij mee! Neem contact op met Ingrid van Doorn via e-mail of 033 - 463 05 66. Zij legt uit welke manieren er zijn en zorgt ervoor dat je de juiste formulieren krijgt.

Eenmalige gift

Een eenmalige gift kan ook fiscaal aftrekbaar zijn. Maak een eenmalige gift over naar ons IBAN-nummer: NL52 INGB 0000 4012 46. Vermeld hierbij dat het om een gift gaat. Je kunt ook aangeven waar het geld specifiek aan besteed moet worden. Of doneer via ons donatieformulier.

Doe een gift!

Doe een gift!

Met jouw donatie strijden wij voor goede zorg en voluit leven voor iedereen met diabetes.