Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
 • Contact
 • Informatie voor
 • Over DVN
 • Inloggen
help mee

Schenken met belastingvoordeel

Wij willen dat iedereen met diabetes voluit kan leven. Met een schenking help je ons om dit te bereiken. Steun je ons met een structurele bijdrage of een eenmalige gift, dan levert dat jou belastingvoordeel op. Ook met een eenmalige gift, geef je mensen met diabetes al een leefbaar leven.

Geef aan DVN

Met structurele steun kunnen wij langdurige projecten financieren. Maar ook met een eenmalige gift help je ons grote dingen te bereiken voor mensen met diabetes. Denk bijvoorbeeld aan onze inzet voor goede diabeteszorg. We werken hard aan de positie en de rechten van mensen met diabetes. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften als het om leven met diabetes gaat. Wij vinden dat de zorg moet aansluiten op deze behoeften.

Belastingvoordeel bij een gift aan DVN

Een gift aan Diabetesvereniging Nederland is een gift aan een ANBI instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Deze gift  mag je aftrekken in je aangifte inkomstenbelasting. Je moet wel voldoen aan de voorwaarden. Wat die voorwaarden zijn en wat het verschil is tussen periodieke en gewone giften, lees je op de website van de belastingdienst: Periodieke giften en gewone giften. Wat is het verschil?

Hoe kan ik een periodieke gift regelen?

Wil je ons langdurig steunen? Daar zijn we heel blij mee! Neem contact op met Astrid de Kooter via e-mail of 033 463 05 66. Zij legt uit welke manieren er zijn en zorgt ervoor dat je de juiste formulieren krijgt.

Eenmalige gift

Een eenmalige gift kan ook fiscaal aftrekbaar zijn. Maak een eenmalige gift over naar ons IBAN-nummer: NL52 INGB 0000 4012 46. Vermeld hierbij dat het om een gift gaat. Je kunt ook aangeven waar het geld specifiek aan besteed moet worden. Of doneer via ons donatieformulier.

  Geef aan DVN!

  Geef aan DVN!

  Een gift aan een ANBI-instelling als DVN mag je aftrekken in je aangifte inkomstenbelasting. Bespreek de mogelijkheden voor een eenmalige of periodieke schenking.

  Stuur een e-mail

  Meer weten over solliciteren, werk en ZZPZorg dat je weet wat er mogelijk is.
  NAAR WERKEN MET DIABETES