Word lid en maak het verschil
Word lid
Deel je mening in het DVN Panel

Deel je mening in het DVN Panel

Het DVN Panel helpt Diabetesvereniging Nederland met het snel ontdekken wat een grote groep mensen met diabetes vindt van allerlei verschillende onderwerpen.

  Wat is het DVN Panel?

  Het DVN Panel helpt ons met het snel ontdekken wat een grote groep mensen met diabetes vindt van een bepaald onderwerp. Zoals zorgverzekeringen, klantvriendelijkheid van ziekenhuizen, diabetestechnologie of huisartsenzorg. Jouw mening en ervaring is belangrijk voor het verbeteren van de diabeteszorg in Nederland.

  Deel je mening in het DVN Panel

  Hoe word ik lid van het DVN Panel?

  Je kunt met een paar klikken direct lid worden van het DVN Panel. Je gegevens worden met niemand gedeeld en je antwoorden blijven anoniem. Je kunt je op elk moment afmelden.

  Hoe werkt het DVN Panel?

  Als lid van het DVN Panel krijg je gemiddeld 8 keer per jaar een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vind je een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst.

  Waar gaan de vragen over?

  Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen waar veel mensen in Nederland mee te maken hebben. Zoals huisartsenzorg, diabetestechnologie en ziekenhuiszorg. Andere keren zal een vragenlijst gaan over een onderwerp zoals werk en diabetes, thuiszorg of specifieke situaties.

  Geen tijd? Dan sla je gewoon over.

  Je bent nergens toe verplicht. Je meld je vrijblijvend aan. En heb je een keer geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan doe je gewoon niet mee. Door in te loggen, kun je zelf je basisgegevens bijhouden en zie je de vragenlijst waar je al aan mee hebt gedaan. En je kunt je altijd (tijdelijk) afmelden.

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid