Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Deel je mening in het DVN Panel

Het DVN Panel helpt DVN met het snel ontdekken wat een grote groep mensen met diabetes vindt van een bepaald onderwerp. Zoals zorgverzekeringen, klantvriendelijkheid van ziekenhuizen, diabetestechnologie of huisartszorg. Jouw mening en ervaring is belangrijk voor het verbeteren van de diabeteszorg in Nederland. 

pexels-marcus-aurelius-4063696

Word jij lid van het DVN Panel?

Je kunt met een paar klikken direct lid worden van het DVN Panel. Je gegevens worden met niemand gedeeld en je antwoorden blijven anoniem. Je kunt je op elk moment afmelden. 

Hoe werkt het DVN Panel?

Als lid van het DVN panel krijg je gemiddeld 8 keer per jaar een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vind je een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst.

Waar gaan de vragen over?

Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen waar veel mensen in Nederland mee te maken hebben. Zoals huisartsenzorg, diabetestechnologie en ziekenhuiszorg. Andere keren zal een vragenlijst gaan over een onderwerp zoals werk en diabetes, thuiszorg of specifieke situaties.

Verplichtingen?

Je bent nergens toe verplicht. Je meld je vrijblijvend aan. En heb je een keer geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan doe je gewoon niet mee.

Door in te loggen, kun je zelf je basisgegevens bijhouden en zie je de vragenlijst waar je al aan mee hebt gedaan. En je kunt je altijd (tijdelijk) afmelden.

Help je mee?

Help je mee?

Als je diabetes hebt, wil je eigenlijk maar één ding: zo ‘normaal’ mogelijk leven. Dat is niet vanzelfsprekend. Toegang tot goede zorg, gewoon je rijbewijs verlengen, je goed verzekeren en niet gediscrimineerd worden vanwege je diabetes. Daarom is Diabetesvereniging Nederland er. Wij zorgen ervoor dat mensen met diabetes krijgen waar ze recht op hebben. Dat doen we al sinds 1945 en we gaan door met steun van onze leden!

Word lid Help mee

Met anderen praten over je diagnoseWant diabetes heb je niet alleen.
NAAR HET TREFPUNT