Word lid en maak het verschil
Word lid
Diabetesvereniging Nederland

Heb je een brief ontvangen van GGN?

Als vereniging zijn we afhankelijk van contributie (lidmaatschapsgeld) om ons werk te kunnen blijven doen. Daarom is het belangrijk dat we alle lidmaatschappen in beeld hebben. Soms komt het voor dat we leden niet meer kunnen vinden. We...

  Als vereniging zijn we afhankelijk van contributie (lidmaatschapsgeld) om ons werk te kunnen blijven doen. Daarom is het belangrijk dat we alle lidmaatschappen in beeld hebben. Soms komt het voor dat we leden niet meer kunnen vinden. We sturen nog wel de Diabc en hebben geen adreswijziging gekregen maar we kunnen geen contact meer met het lid krijgen en het lidmaatschapsgeld wordt niet meer betaald. Als de contributie dan ook na drie herinneringen niet is betaald, moeten we contact zoeken via een deurwaarder. Zo is dat in de Nederlandse wet geregeld. Alleen deurwaarders mogen op zoek naar het nieuwe adres van iemand. Zo krijgen we vaak wel weer contact met een lid en dan kan de Diabc en de factuur weer naar het juiste adres.

  We schakelen zo weinig mogelijk de deurwaarder in en doen dat alleen als het ons niet lukt om leden te bereiken. Een kloppende administratie is voor onze vereniging van heel groot belang.

  Heb je een brief ontvangen van de deurwaarder? Je kunt dan gewoon de stappen volgen die in de brief staan aangegeven. Het bedrag dat je nog moet betalen moet betaald worden op het in de brief genoemde bankrekeningnummer van GGN. Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen met GGN via de telefoon 088-3314500 of via de mail info@ggn.nl.

  Deel artikel
  Meisje op slaapkamer
  Word nú lid

  Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

  Word nú lid