Word lid en maak het verschil
Word lid
SugarKids: familieochtend
9 jun
2024

SugarKids: familieochtend

Locatie:

Speeltuin Ons Genoegen, Smeekweg 104 in Laren

Tijdstip:

10:00 -13:00

Kosten:

Gratis voor leden. Overige gezinsleden betalen €2,50. Niet-leden betalen €10 (volwassenen) of €7,50 (kinderen)

Heeft jouw kind diabetes? Wil je andere ouders ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Tijdens de SugarKids familieochtend kom je in contact met andere ouders en kinderen.

Wat houdt het de SugarKids familieochtend in?

SugarKidsClub van Diabetesvereniging Nederland organiseert meerdere keren per jaar een familieochtend of -middag met ouderprogramma onder leiding van een trainer, diabetesverpleegkundige en kinderarts. Deze dagen zijn bedoeld voor gezinnen met één of meerdere kinderen met diabetes in de basisschoolleeftijd. Het maakt niet uit of de diagnose nog maar net is gesteld of dat diabetes al langer deel uitmaakt van jullie leven.

Op zondag 9 juni komen we bij elkaar bij Speeltuin Laren. Deze ochtend wordt compleet gemaakt met koffie, thee, limonade, iets lekkers, toegang tot de speeltuin, ouderprogramma én eenvoudige lunch!

Meld je aan voor deze activiteit

Wil je andere ouders van kinderen met diabetes ontmoeten en ervaringen uitwisselen?

Kinderen in speeltuin checken insulinepomp

SugarKidsClub: niet de enige met diabetes

Een kind met diabetes heeft veel impact op je gezinsleven. Maar bij de SugarKidsClub sta je er nooit alleen voor. Als Diabetesvereniging Nederland begrijpen we als geen ander hoe waardevol het is om ervaringen te delen met andere ouders. Bij een familieochtend krijg je die kans. In een intieme setting met alle ruimte voor het stellen van vragen aan specialisten. De kinderen spelen ondertussen onder begeleiding van ervaringsdeskundigen waarbij diabetes eens niet de uitzondering is. Misschien vinden ze zelfs wel een vriendje of vriendinnetje met diabetes?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over lid worden van de SugarKidsClub? Stuur een mailtje naar sugarkids@dvn.nl, we staan klaar om je te helpen!

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid