Word lid en maak het verschil
Word lid
Meet Up Heerenveen

Meet Up Heerenveen

Locatie:

Wijkcentrum De Spil, Schoterplein 49, 9448 RP Heerenveen

Tijdstip:

14:00 - 16:00 uur, inloop vanaf 13:45 uur

Kosten:

Gratis

Diabetesvereniging Nederland organiseert maandelijks een webinar over een diabetes gerelateerd thema. Daarvoor worden bekende specialisten uitgenodigd om hun kennis te delen met jou.

Waar gaan we het over hebben?

Op maandag 10 juni organiseren de vrijwilligers in Heerenveen een Meet Up over diabetes en emotionele gevolgen hiervan. We gaan het hebben over hoe je er mee kunt omgaan en wat het betekent voor jouw omgeving.

Meld je aan voor deze activiteit

Kom je naar de Meet Up?

Een meneer met diabetes wilt meer leren over diabetes via een online cursus.

Meet Up: stel je vragen

Naar aanleiding van jouw persoonlijke ervaringen tonen we fragmenten van het webinar waarin dr. Sasja Huisman, klinisch psycholoog van het Leids Universitair Medisch Centrum op een duidelijke en empathische manier uitlegt hoe hier mee om te gaan.

Sasja Huisman wordt bij deze Meet Up terzijde gestaan door een voormalige praktijkondersteuner GGZ Bart Boiten, die zaken kan duiden en medische vragen kan beantwoorden.

Tijdens de Meet Up worden ervaringen en vragen uitgewisseld tussen de deelnemers. Neem ook vooral jouw partner mee, want diabetes heb je niet alleen.

Meld je aan!

Meld je direct aan via dit formulier (verplicht).

Deel artikel
Meisje op slaapkamer
Word nú lid

Voluit leven met diabetes. Dat is waar Diabetesvereniging Nederland voor staat. Samen zetten we ons in voor goede zorg en een beter leven voor alle mensen met diabetes.

Word nú lid