Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee

Regio West-Brabant en Tholen

De regio West-Brabant en Tholen omvat de omgeving van Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal en Tholen. Ga naar een informatieve bijeenkomst over diabetes. Of kom naar een beweegactiviteit zoals de maandelijkse zaterdagochtendwandeling. Wil je liever helpen organiseren? Dat kan natuurlijk ook!

Onze activiteiten

Regio West-Brabant en Tholen organiseert verschillende activiteiten. Een aantal activiteiten komt regelmatig terug:

  • Themabijeenkomsten waarbij zorgverleners en andere specialisten je informeren je over actuele onderwerpen rondom diabetes.
  • Diabetescafés: op een laagdrempelige manier leren hoe je goed voor je diabetes zorgt. En in gesprek met anderen over je ervaringen.
  • Activiteiten voor kinderen en jongeren. Zo ben je even niet de enige met diabetes. En ook voor ouders. Want ervaringen delen is plezierig en belangrijk.

Heb jij zelf een idee voor een themabijeenkomst? Stuur ons een mailtje.

Ervaringsdeskundigheid

Heb je een vraag of probleem op het gebied van diabetes? Binnen ons team is een aantal vrijwilligers speciaal opgeleid om je te helpen met het leven met diabetes. Je kunt hen bereiken via 0165-551291, zij bieden een luisterend oor.

Goede diabeteszorg

Wij zetten ons in voor goede diabeteszorg in de regio. We spreken vanuit patiëntperspectief met zorgverleners over de kwaliteit en organisatie van de zorg. We werken bijvoorbeeld samen met Zorroo zorggroep in de regio Oosterhout. Maar ook met Het huisartsenteamHuisartsen Zorggroep Breda en Zorggroep West Brabant.

Meld je aan als vrijwilliger

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij activiteiten organiseren voor mensen met diabetes. Wil je graag anderen helpen de weg te vinden in het voluit leven met diabetes? Vind je het leuk om samen met anderen één of meerdere activiteiten te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je doen?

Help jij ons?

Help jij ons?

Word lid, doneer of zet je in voor een beter leven met diabetes.

Doe mee

Wat is er te doen in de regio

Diabetes? Wij zijn er voor jou!Diabetesvereniging Nederland is er voor en door mensen met diabetes.