• Ontspanning

Pony Polonaise

Wat is de kracht van een paard.... weet jij alles over paarden? Of (nog) niet maar wil je er alles over te weten komen? Ga dan mee met dit vijfdaagse paardenkamp voor échte paardenliefhebbers.

Locatie:
Groepsaccommodatie De Wildwal, Galgenbergweg 3, Lunteren
Tijdstip:
10.00 uur
Regio:
Organisatie:
Kosten:
€ 369,- (ledenprijs)
 

Wie springt er hoger, wie rent er harder? Jij of een paard? Weet je dat paarden ook kunnen voetballen en zwemmen? Wil je komende herfst ontdekken wat een paard nog meer leuk vindt om te doen en na een dag op de manege met je kampgenoten gezellige kampavonden beleven? Of je nu wel of geen rij-ervaring hebt, dat maakt niet uit. Iedereen mag mee.

Praktische informatie

Wie mag ermee
Tieners met diabetes die tussen de 9 en 12 jaar oud zijn. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp
Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit YCamps. De paardrijlessen en -activiteiten worden begeleid door rij-instructeurs van de manege. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten. 
 

Kosten
Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 369,-. Niet-leden betalen € 399,- per kind. Je mag je eigen paard of pony meenemen, dat kost € 60,- extra.

Tips
- bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Gebruik dan je spaarpunten voor korting op de kampprijs.
- veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie en aanmelden

 Meld je snel aan!  De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps.