• Ontspanning

Dreamnight at the museum

Vind jij het leuk om samen met je familie en andere SugarKids op avontuur te gaan tijdens ‘Dreamnight at the Museum’? Ontmoet nieuwe vriendjes, doe de leukste activiteiten en maak de coolste ontdekkingsreizen in het Maritiem Museum in Rotterdam.

Locatie:
Leuvehaven 1, Rotterdam
Tijdstip:
19.00 - 21.30 uur
Regio:
Kosten:
gratis
 

Tijdens deze vrolijke Dreamnight word jij als echte VIMK (Very Important Museum Kid) ontvangen in het museum. Je bezoekt een boorplatform in de ‘Offshore Experience’, je gaat op ontdekkingsreis in ‘Expeditie Knappe Koppen’, ontmoet Professor Plons en natuurlijk zijn er weer leuke activiteiten en muziek. Dit wil jij toch niet missen?

Praktische informatie

Het Maritiem Museum organiseert deze speciale avond voor 300 kinderen met een chronische aandoening of handicap. En... jij van de SugarKidsClub mag ook komen, samen met je familie!

Meer weten en aanmelden

Meld je samen met je familie per mail aan voor deze bijzondere Dreamnight. Je krijgt dan een code waarmee je via de website van het Maritiem Museum jouw ticket bestelt. Alvast weten wat er allemaal te doen is in het Museum? Ook dat kun je zien op de website van het Maritiem Museum.

LET OP: voor deze gratis activiteit geldt VOL = VOL