• Ontspanning

Zomerkamp: Wie heeft de rol?

Op het eerste gezicht lijkt dit zomerkamp heel gewoon maar ......

Locatie:
Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
10.00 uur
Kosten:
Leden € 315,- niet-leden € 345,-
 

..... eigenlijk zit je middenin een spel. Tijdens de activiteiten en spellen van dit kamp ga je op zoek naar iemand die de boel saboteert. Aan het eind van de week vertel je wie volgens jou de saboteur is. Ga jij hem ontmaskeren?

Praktische informatie

Wie mag ermee

Tieners met diabetes die tussen de 13 en 16 jaar oud zijn. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub-vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten

Dit kamp kost € 315,- voor leden van Diabetesvereniging Nederland en € 345,- voor niet-leden.

Bestel je diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Bestel dit kamp dan via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan. Vul daarna het inschrijfformulier in, zodat ook Y Camps weet dat je mee wilt. Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp (uiterlijk 16 september) ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan op de website.