• Ontspanning

Zomerkamp: De cryptische slotenmaker

Dit zomerkamp is één grote puzzel. Wat er allemaal gaat gebeuren laten we niet zomaar weten. Maar de woordzoeker kan je daarbij helpen. De woorden die je moet zoeken geven je alvast wat hints. Los de puzzel op om nog meer te weten te komen! Heb je het opgelost? Dan ben je zeker klaar voor dit zomerkamp.

Locatie:
Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
10.00 uur
Kosten:
Leden: € 315,00: niet-leden; € 345,00
 

Praktische informatie

Wie mag ermee?

Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 10 t/m 13 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten

Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 315,00. Niet-leden betalen € 345,00 per kind.

Tips

  • Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Gebruik dan je spaarpunten (link naar juiste pagina op puntenplein) voor korting op de kampprijs.

  • Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan op de website.