Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 28 jul 10:00

Zomerkamp: Bende van de Legende

Tijdens dit kamp hoor jij bij de 'Bende van de Legende'. Deze bende luistert elke dag naar verhalen, legendes en sprookjes en vertelt ze weer door. En tijdens de bonte avond speel je ze misschien wel na?

Locatie:
Paradijsweg, Leusden
Tijdstip:
10.00 uur
Regio:
Midden-Nederland
Organisatie:
YCamps
Kosten:
€ 155,-
Zomerkamp: Bende van de Legende

Ook gaan we het bos verkennen en doen we allerlei spelletjes. Houd je meer van knutselen? Ook dat kan! Want bij een mooi verhaal hoort natuurlijk ook een mooi decor. Het kamp is van 28 juli tot en met 30 juli. Vanwege coronamaatregelen is dit kamp omgebouwd tot een tweedaags kamp, mét ouders. Er wordt een apart programma georganiseerd voor ouders op een ander kampterrein. De kinderen overnachten in een tent samen met een ouder (en eventueel met andere gezinsleden), zodat de ouders de kinderen ’s avonds en ‘s nachts medisch bij kunnen staan.

Praktische informatie

Wie mag ermee?

Kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit YCamps.

Kosten

Het kamp garandeert drie dagen en twee nachten plezier! Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 125,-. Niet-leden betalen € 155,- per kind.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan op de website.

Terug naar het overzicht