Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
zo 25 jul 10:00

Zomerkamp 2021: Beest&bos

Wat is de natuur toch heerlijk! Tijdens ons natuurkamp zijn we vooral veel buiten in de natuur. Lekker wandelen, fietsen, picknicken en genieten van onze mooie Nederlandse natuur. Wat dacht je van een spannende speurtocht of op zoek gaan naar dieren in het bos?

Locatie:
Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
10.00 uur
Regio:
Midden-Nederland
Organisatie:
YCamps
Kosten:
€ 265,-
Direct aanmelden
Zomerkamp 2021: Beest&bos

Of test je kennis over planten en dieren met een leuke natuurquiz. Natuurlijk spelen we ook veel spelletjes en hebben we het vooral heel gezellig samen. Hebben jullie er ook zo’n zin in?

Praktische informatie

Wie mag ermee?

Kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit YCamps. En natuurlijk zijn er ook een arts, diabetesverpleegkundige en dietist aanwezig

Kosten

Het kamp garandeert drie dagen en twee nachten plezier! Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 265,-. Niet-leden betalen € 295,- per kind.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan op de website.

Terug naar het overzicht