Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
vr 1 nov 15:00

Wie heeft de rol?

Op het eerste gezicht lijkt dit kamp heel gewoon. Maar eigenlijk zit je middenin een spel.

Locatie:
Westenengerdijk 80, Otterloo
Tijdstip:
15.00 - 10.00 uur
Regio:
Veluwe & IJsselstreek
Kosten:
Lid € 260,00 p.p.; Niet-leden € 290,00 p.p.
Wie heeft de rol?

Tijdens de activiteiten en spellen van dit kamp ga je op zoek naar iemand die de boel saboteert. Aan het eind van het weekend vertel je wie volgens jou de saboteur is. Ga jij hem ontmaskeren?

Dit kamp vindt plaats middenin de bosrijke omgeving van de Veluwe, op een steenworp afstand van het leuke centrum van het dorpje Otterlo. Kampeerboerderij Nieuwe Hof heeft een blokhut en een groepsaccommodatie, waar wij verblijven.

De accommodatie heeft drie slaapzalen, een professionele keuken, gezellige woonkamer en douches en toiletten. We slapen in slaapzalen met stapelbedden. Eten doen we gezellig samen. Op het terrein is een speelveld voor sport & spel.

Praktische informatie

Wie mag er mee?

Tieners met diabetes die tussen de 13 en 16  jaar oud zijn. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit YCamps. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten

Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 260,00. Niet-leden betalen € 290,00 per kind.

Tips

  • Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Gebruik dan je spaarpunten voor korting op de kampprijs.
  • Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan op de website.

Terug naar het overzicht