Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 9 okt 19:30

Themabijeenkomst 'rijbewijs en CBR en hoe ga je ermee om op de werkvloer'

Diabetes en autorijden

Heb jij diabetes en rijd je regelmatig auto? Of wil je je rijbewijs gaan halen? Waar moet je rekening mee houden als je op weg gaat? En wat komt er allemaal kijken bij de aanvraag van een (nieuw) rijbewijs of verlenging van je rijbewijs?

Diabetes op de werkvloer
Voluit leven met diabetes ook op de werkvloer. Dat kan!

Locatie:
Rivierweg 1, Westervoort
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur
Regio:
Gelre
Sprekers:
Jeroen Doorenbos, DVN-trainer
Kosten:
Gratis
Themabijeenkomst 'rijbewijs en CBR en hoe ga je ermee om op de werkvloer'

RIjbewijs en CBR

Diabetes en autorijden gaan prima samen. Het rijden zelf of het aanvragen of verlengen van je rijbewijs vraagt wel bijzondere aandacht. Hoe regel je de aanvraag? Welke vragen moet je over je diabetes invullen in de Gezondheidsverklaring? Is een ogentest bij elke verlenging nu wel of niet nodig? Hoe kun je goed voorbereid op weg gaan?

Diabetes op de werkvloer

Van alle werkende mensen in Nederland heeft 1 op de 50 diabetes.Dit illustreert dat diabetes en werk goed samen kunnen gaan. Maar het gaat niet altijd vanzelf. Hoe combineer je dit? Hoe krijgen aandacht voor wisselende bloedsuikers, hypo’s, regelmatig eten, vergaderingen of onregelmatige werktijden een plek in je werkdag? En vooral: hoe ga je als werknemer en werkgever met elkaar in gesprek om lang en in goede gezondheid te kunnen werken?

Dit en meer hoor je tijdens deze bijeenkomst van Jeroen Doorenbos, DVN trainer en ervaringsdeskundigen die aanwezig zijn. Ga naar huis met handige tips en informatie waar je wat aan hebt.  Een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats  in Kulturhus De Nieuwhof. De zaal is open vanaf 19.00 uur.  Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden (verplicht) kan per e-mail bij Toine Danen. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook telefonisch op 06 36 35 34 06.

Terug naar het overzicht