• Ontspanning

SugarKidsClub Stranddag

Locatie:
Ravensewetering 1, Nieuwegein
Tijdstip:
10.00 - 16.00 uur
Kosten:
Sugarkids gratis; €10,00 brusje/vriendje
 

Aloha! Ben je tussen 6 t/m 14 jaar? Kom dan naar de Beachtparty. Springkussens, diverse spellen en heel veel lol zorgen voor een prachtige dag. natuurlijk kun je ook op de foto met Sam en Isis en presenteert Mario Perton (bekend van de filmpjes "Mario bezoekt..") deze super leuke dag weer. Wil je verkleed komen? Dat vinden we erg leuk!

Waar?
Het strand bij Down Under in Nieuwegein. Makkelijk en gratis parkeren. Ook erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is 5 minuten lopen vanaf het busstation de Liesbosch.

Hoe laat?
Dit strandfeest duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Inchecken is van 10.00 tot 10.45 uur. Om 11.00 uur starten we dan met de eerste ronde.

Voor wie?
Voor alle SugarKidsClub leden, ouders en brusjes van 6 t/m 14 jaar. Hoe meer partygangers hoe leuker dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn meer dan welkom!

Kosten?
Bij de Stranddag heb je de hele dag gratis plezier (SugarKids) en € 10,- per broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje. Maar, ben je lid geworden na 1 augustus dan betaal je € 5,00 en € 15,00 voor je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje.  Meld je zo spoedig mogelijk aan!

Belangrijk voor ouders/verzorgers
Je ouders/verzorgers zijn van harte welkom en hoeven niets te betalen. Er is een ouderprogramma van 11.00 tot 12.00 uur. De lunch voor ouders is niet inbegrepen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de horecafaciliteiten.

Eten en drinken?
Voor de deelnemende kinderen wordt een uitgebreide lunch geregeld en een ijsje in de middag.

PS. De lunch bestaat uit broodjes, melk/karnemelk en fruit. We kunnen deze dag helaas geen rekening houden met coeliakie, lactose-intolerantie, kleurstofallergie of andere aandoeningen (anders dan diabetes). Ouders moeten dan zelf voor de lunch/tussendoortje zorgen.

NB. Als je je aanmeldt, ga je er ook mee akkoord dat foto's die op 29 september worden gemaakt, gebruikt kunnen worden voor commerciële doeleinden zoals plaatsing op onze Facebookpagina of website.