Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
vr 22 nov 17:00

SKC Familieweekend

Ervaar je ook dat je kind met diabetes veel invloed heeft op je gezinsleven? Daarin sta je niet alleen. Ga mee met een SKC Familieweekend. Een fijne combinatie van delen van ervaringen en genieten met je gezin!

Locatie:
Helomareed 2, Beetsterzwaag
Tijdstip:
17.00 uur
Regio:
Fryslan
Kosten:
Leden: € 150,00 p.p.. Niet-leden: € 175,00 p.p.
SKC Familieweekend

De impact van een kind met diabetes op je gezinsleven is niet niks. Met die ervaring sta je bij de SugarKidsClub niet alleen. Wij zien dagelijks hoe belangrijk, fijn en helpend het is dat je als ouders ervaringen kunt delen over het dagelijks leven met diabetes. Even loskomen van je thuissituatie. Samen praten én genieten.

Dat is precies waarom we in samenwerking met de vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds dit  SugarKids familieweekend aanbieden. Een lekker weekend weg met je gezin in een eigen appartement in een groot vakantiehuis. Naast jouw gezin zijn er in totaal 3 tot 8 andere gezinnen met een kind met diabetes ook een weekendje weg. Een deel van het programma is ingevuld met een informatieve clinic en activiteiten voor kinderen. En natuurlijk is er volop ruimte voor eigen tijd voor het gezin.

Praktische informatie

Dit SugarKids familieweekend vindt plaats op een geweldige locatie van het Ronald MC Donald Kinderfonds.

Waar? 
De Hoeve, Beetsterzwaag (Friesland)
4 appartementen (4 gezinnen, 4-6 personen)

Wanneer en hoe laat?
Het appartement staat op vrijdagmiddag 22 november 17:00 t/m maandagochtend 25 november 11:00 uur tot jullie beschikking.

Voor wie?
De familieweekenden zijn bedoeld voor gezinnen met een of meer kinderen met diabetes in de basisschoolleeftijd. Het maakt niet uit of de diagnose diabetes nog maar net is gesteld of dat diabetes al langer deel uitmaakt van jullie leven. In welke situatie je ook zit, iedereen is welkom.

Eten en drinken?
Tijdens het weekend is 1 gezamenlijk diner inbegrepen. Ontbijt en andere maaltijden en tussendoortjes zijn voor eigen rekening en op eigen gelegenheid.

Kosten?
Dit weekendje weg inclusief 1 diner, logies van vrijdag t/m maandagochtend, een clinic voor ouders en Twinkelactiviteiten voor de kinderen bieden we voor het hele gezin aan voor:
€150,00 voor SugarKidsClub leden
€175,00 voor niet-leden.
Lees meer over het DVN-lidmaatschap.

Meer weten of aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor dit familieweekend? Mail ons dan zie je onze reactie of bevestiging van je reservering tegemoet.

PS. Schikt dit weekend niet in de agenda? Bekijk dan de andere data van de SKC Familieweekenden.

Terug naar het overzicht