Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
 • Contact
 • Informatie voor
 • Over DVN
 • Inloggen
help mee
za 12 sep 10:00

SKC Duinrell dag

Dit jaar bestaat de SugarKidsClub 10 jaar en dat willen we natuurlijk graag met jullie vieren! In verband met het coronavirus kon het feest op 4 april niet doorgaan. Gelukkig hebben we een nieuwe datum dus komen jullie ook op zaterdag 12 september naar Duinrell om taart te eten en te genieten van alle achtbanen, speeltuinen en attracties?

 

Locatie:
Duinrell 1, Wassenaar
Tijdstip:
10.00 - 17.00 uur
Regio:
Haaglanden
Kosten:
€ 7,50 leden
Direct aanmelden
SKC Duinrell dag

En wat dacht je van het Tikibad!! Lekker van de glijbaan en zwemmen in een van de leukste waterparken van Nederland. Vier jij de verjaardag van de SugarKidsClub in Duinrell met ons mee?

Meer weten en aanmelden

Meld je vóór 1 september aan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. Bij de persoonlijke promotiecode vul je je lidmaatschapsnummer* van de SugarKidsClub in.
Bij aanmelding geef je aan of je alleen naar Duinrell komt, of een entreekaart wilt inclusief Tikibad.

SugarKids en hun gezinsleden (maximaal 5 personen in totaal) kunnen natuurlijk met korting naar dit verjaardagsfeestje komen.  Je betaalt slechts** €7,50 p.p. voor toegang tot alleen Duinrell. Inclusief het Tikibad betaal je €10 p.p.

Ook als je (nog) niet lid bent van de SugarKidsclub ben je natuurlijk van harte welkom. Je hebt dan de volgende mogelijkheden:

 • Word nu voor €52,60 lid van de SugarKidsClub en profiteer meteen van het ledenvoordeel voor dit SKC-feestje.
  NB. in vergelijking met de entreeprijs voor niet-leden voor deze dag scheelt dit vanaf 4 personen namelijk al ruim €40,-- of zelfs €64,-- als je ook naar het Tikibad gaat! En natuurlijk kun je dan de rest van dit jaar ook gebruikmaken van alles wat de SugarKidsClub je te bieden heeft.
  Als nieuw lid ontvang je zo spoedig mogelijk van ons de code waarmee je je met korting kunt aanmelden voor deze Duinrell-dag.
   
 • Je betaalt de reguliere entreeprijs voor Duinrell via de normale verkoopsite van Duinrell en geeft je via de mail op voor het feestmoment van de SugarKidsClub.

* voer je 7-cijferige lidmaatschapsnummer in. Bestaat je nummer maar uit 6 cijfers? Start de code dan met een extra 0.

**De normale prijzen van Duinrell zijn €25,- en €32,50 (inclusief Tikibad)

 

PS. Heb je je eerder aangemeld toen we het feestje nog wilden vieren op 4 april? Dan is je aanmelding voor deze nieuwe datum natuurlijk gewoon geldig. Kun je niet op deze nieuwe datum? Heel jammer maar dan krijg je natuurlijk je geld terug. Hoe dit precies in z'n werk gaat, hoor je persoonlijk van ons.

Terug naar het overzicht