• Ontspanning

Pony polonaise

De hele dag paarden om je heen! En dat vijf dagen lang samen met een hele groep paardenliefhebbers. Wie wil dat nou niet?

Locatie:
YMCA Kampeercentrum, Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
Vanaf 10.00 uur
Organisatie:
Kosten:
€ 369,- (ledenprijs)
 

In galop door de bak en door de waterplassen, stapvoets genieten van het moois om je heen of op een lekker drafje de wind tegen je wangen voelen blazen. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Tijdens dit SugarKids-kamp gaan we overdag lekker veel bezig met paarden en paardrijden op de manege. En op het kampeercentrum in Leusden waar je overnacht kunnen we ook ’s avonds genoeg beleven in de uitgestrekte bossen rondom het kampeerterrein. Of je nu wel of geen rij-ervaring hebt, dat maakt niet uit. Iedereen mag mee.

Praktische informatie

Wie mag ermee?
Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 9 t/m 12 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp
Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps. De paardrijlessen en -activiteiten worden begeleid door rij-instructeurs van de manege.
Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten
Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 369,-. Niet-leden betalen € 399,- per kind. Je mag je eigen paard of pony meenemen, dat kost € 60,- extra.

Tips
- bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Gebruik dan je spaarpunten voor korting op de kampprijs.
- veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan verder op Pony Polonaise.