Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 21 nov 19:30

Koolhydraat Beperkt Werkt!

Al die verhalen en goed bedoelde adviezen over voeding: waar moet je nu echt op letten? Moet je heel anders gaan eten en hoe zorg je dat eten leuk blijft? Diëtiste en diabetesverpleegkundige Harriët Verkoelen vertelt meer over koolhydraatbeperkt eten.

Locatie:
Germenzeel 800, Uden
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur
Regio:
Midden en NO Brabant
Sprekers:
Harriët Verkoelen, diëtiste
Kosten:
Gratis
Koolhydraat Beperkt Werkt!

Wat zijn koolhydraten? Waarom is het niet gezond om veel koolhydraten te eten? En is het nu wel of niet verstandig om meer vet in plaats van koolhydraten te eten als je diabetes hebt? Waarom val je zonder koolhydraten beter af en wat mag je dan wel eten? Het komt deze avond allemaal aan de orde.

Diëtiste Harriët Verkoelen, expert in de koolhydraatarme leefstijl, vertelt erover. In haar praktijk ziet zij de verbluffende resultaten van haar aanpak: afvallen lukt nu wel, klachten verdwijnen en het medicijngebruik bij mensen met diabetes type 2 kan verminderen of is zelfs niet meer nodig.

En natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum De "Kom In" . De zaal is open vanaf 19.00 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden (verplicht) kan per e-mail bij Hanneke van Lenthe. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via 0418 - 51 51 21.

Terug naar het overzicht