Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 24 okt 19:30

Informatiebijeenkomst: hand- en polsproblemen

Heb jij vaak vragen over je diabetes en hand-/polsproblemen? Bij diabetes komen relatief vaak complicaties aan de handen voor. Het carpale tunnel syndroom.

Locatie:
Eilenbergstraat 250, Tilburg
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur
Regio:
Midden en NO Brabant
Sprekers:
Ivo Barretty, handtherapeut
Kosten:
Gratis
Informatiebijeenkomst: hand- en polsproblemen

Bij het carpale tunnel syndroom is een zenuw van de hand bekneld ter hoogte van de pols. Bij diabetes kunnen ook klachten van stijfheid van de handen, problemen van een buigpees van één vinger (een triggervinger), vorming van bindweefselstrengen in de handpalm (ziekte van Dupuytren) en problemen van de zenuwen van de handen (neuropathie) voorkomen.

Deze problemen kunnen ook bestaan bij mensen zonder diabetes, maar mensen met diabetes hebben er wel vaker last van.

Ivo Barretty, als handtherapeut werkzaam bij het Handen Centrum Brabant, vertelt meer over hand-/polsproblemen zoals het carpale tunnel syndroom.

Een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Kom luisteren, deel je ervaringen of stel je vragen. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in MFA De Symfonie (Ruimte 0.05). De zaal is open vanaf 19.00 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden (gewenst) kan per e-mail bij Ria Rijnen. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via telefoonnummer 013 - 522 06 25.

Terug naar het overzicht