Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
ma 19 okt 10:00

Herfstkamp: Griezelkamp

Kom deze herfst naar ons Halloweenkamp! Verkleden, schminken, decors maken en vooral... GRIEZELEN!

Locatie:
Schoonloërstraat 29 Grolloo
Tijdstip:
10.00 uur
Regio:
Drenthe
Organisatie:
YCamps
Kosten:
€ 315,-
Herfstkamp: Griezelkamp

Spooktochten, enge verhalen rond het kampvuur en natuurlijk een knallende kostuumwedstrijd!
Zombies, heksen, spoken en monsters... Iedereen is welkom in ons Griezelkamp, maar pas op! Niet iedereen zal heelhuids terugkomen... Durf jij het aan? Mwuahahahahaha!
Tijdens dit herfstkamp van 19 tot en met 23 oktober (5 dagen en 4 nachten) maken we er met een grote groep een enorm feest van. Zowel de leeftijdsgroepen 9-12 als 13-16 doen mee. Natuurlijk houden wij rekening met de verschillende leeftijden in ons programma.

Praktische informatie

Wie mag er mee

Kinderen tussen de 13 en 16 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleiding tijdens het kamp

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit YCamps. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten

Dit kamp kost € 315,- voor leden van Diabetesvereniging Nederland en € 345,- voor niet-leden.

Meer informatie

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp? Kijk dan op de website.

Terug naar het overzicht