• Ontspanning

Feestdagenparade

Alle dagen feest in de zomervakantie. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij vieren een feestje tijdens dit vijfdaagse kamp. Hoe leuk is dat?

Locatie:
YMCA Kampeercentrum, Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
Vanaf 10.00 uur
Organisatie:
Kosten:
€ 299,- (ledenprijs)
 

In Leusden is het altijd feest! Maar deze zomer maken we het feest nog groter. Kun jij geen genoeg krijgen van pepernoten, kerstdiners en paaseieren? Of ben je meer van de gezelligheid rondom het Suikerfeest of de sportiviteit rond de Koningsspelen met nieuwe SugarKids-vrienden? Dan is deze vakantie echt een feest voor jou. Zeg jij ‘ja’ tegen deze uitnodiging? Laat het ons zo snel mogelijk weten en meld je aan!

Praktische informatie

Wie mag ermee
SugarKids van 13 t/m 16 jaar: Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren

Begeleiding tijdens het kamp
Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten
Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 299,-. Niet-leden betalen € 329,- per kind.

Tips
- bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Gebruik dan je spaarpunten voor korting op de kampprijs.
- veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan verder op Feestdagenparade.