Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 2 apr 10:00

Natuurwandeling Landgoed Prattenburg (geannuleerd)

Wandel je mee met deze wekelijkse wandeling van circa 5 tot 8 kilometer?

Locatie:
Cuneraweg 420, Rhenen
Tijdstip:
10:00 - 12:00 uur
Regio:
Gelre
Natuurwandeling Landgoed Prattenburg (geannuleerd)

Landgoed Prattenburg is een uniek bos met veel variatie in bomen, een heidegebied en prachtige lanen. Een natuurwandeling is een groepswandeling begeleid door een ervaringsdeskundige. Ervaar de positieve invloed die beweging en buiten zijn op je lichaam heeft. Ontmoet ook andere mensen met diabetes. Door contacten met ervaringsgenoten en de unieke natuurbeleving is de natuurwandeling in Veenendaal-Ede niet alleen goed voor je gezondheid, maar vooral ook erg leuk!

Vanwege het coronavirus gaan de DVN-wandelingen t/m 31 maart niet door. We zijn tot dit besluit gekomen omdat mensen met diabetes kwetsbaarder zijn voor klachten door het virus. En omdat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We volgen de berichtgeving van het RIVM over het coronavirus op de voet en berichten uiterlijk een week voor 31 maart over de activiteiten die na deze datum plaatsvinden. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Praktische informatie

Iedereen die van wandelen houdt is welkom vanaf 10.00 uur bij de Parkeerplaats Landgoed Prattenburg. De wandeling is niet geschikt voor mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel.

Tips:

  • Neem voor tijdens de wandeling zelf iets te eten en/of te drinken mee als tussendoortje. Er is tijdens de wandeling altijd een pauzemoment.
  • Doe voor de wandeling comfortabele kleding en prettig zittende schoenen aan.
  • Deelname aan de wandeling is op eigen risico.
  • Weer of geen weer de wandeling gaat altijd door!

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail bij Dick van den Heuvel. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via telefoonnummer 06 - 43 27 21 59.

Terug naar het overzicht