• Ontspanning

Epos van Olympus

MHUHAAHAhaa! Wie zijn jullie?, buldert een krachtige stem over de oude stad Olympos. Bewijs dat je het kunt! Laat zien wie jullie zijn! Je probeert gedurende 5 dagen met je kampgenoten te achterhalen waar deze donderende stem vandaan komt.

Locatie:
YMCA Kampeercentrum, Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
Vanaf 10.00 uur
Organisatie:
Kosten:
€ 299,- (ledenprijs)
 

Dat vraagt om het doorstaan van beproevingen, een behendigheidstest tijdens de oude Olympische Spelen, goede samenwerking en om moed en gezond verstand in dit grootse avontuur in deze roemruchtige stad Olympos.

“BAM!”, de deur slaat dicht! Daar staan jullie dan in deze onbekende ruimte. Hopelijk ben je je angst de baas en kunnen jullie jezelf bevrijden uit deze spannende escaperoom. Door goed te kijken, te puzzelen en te zoeken kunnen jullie vast op tijd de weg naar buiten vinden. Overdag en ’s avonds spelen we tijdens dit kamp spellen. Voor de bangerds hebben we ‘Goddelijke’ bescherming. De echte durfal kan laten zien hoeveel lef en durf die heeft. Onthoud wel dat er van een grote afstand op je gelet wordt….

Natuurlijk gaan we ook toffe bosspelen doen, zoals een heel speciaal Levend Stratego dat nog uitdagender is dan je gewend bent en veel vraagt van je tactische vermogen. Ook lastergamen en een cool koolhydratenspel staan op het programma samen met nog veel meer leuks dat we nu nog niet gaan verklappen! Nieuwsgierig en wil jij dit niet missen? Ga dan met ons mee op avontuur in het oude Olympos!

Wij zijn er klaar voor, jij ook? MHUHAAHAhaa!!

Praktische informatie

Wie mag ermee?
Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 10 t/m 13 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleidng tijdens het kamp
Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps. Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten
Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 299,-. Niet-leden betalen € 329,- per kind.

Tips
- bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Gebruik dan je spaarpunten (link naar juiste pagina op puntenplein) voor korting op de kampprijs.
- veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan verder op Epos van Olympos.