• Complicaties

Diabetescafé: voetzorg

Waarom is voetzorg bij diabetes belangrijk? Wat zijn de oorzaken van voetproblemen en hoe houd jij je voeten gezond? Ontdek het tijdens het diabetescafé voetzorg.

Locatie:
Keijzersdijk 48, Raamsdonksveer
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur
Sprekers:
Medisch pedicure
Kosten:
Gratis
 

Als je diabetes hebt, kun je problemen krijgen met je voeten. Vooral wondjes aan de voeten komen veel voor. Het is belangrijk om ontstekingen te voorkomen, en in het ergste geval een amputatie van bijvoorbeeld een teen. Maar hoe doe je dat? Wat kun je hierin zelf doen en welke zorgverleners behandelen voetproblemen?

Tijdens dit diabetescafé vertelt Igna Breedveld, medisch pedicure van Voetzorg Praktijk Oosterhout je er meer over. Ervaringsdeskundigen beantwoorden vragen en vertellen over hun ervaringen met voetzorg bij diabetes.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Boelaars Zalencentrum. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Koffie en thee zijn gratis. Ga naar huis met tips en informatie om mee aan de slag te gaan.

Het diabetescafé over voetzorg is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Aanmelden (verplicht) kan per e-mail met Gert J. de Jong. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook telefonisch via 0493 - 315 022.