• Behandelingen

Diabetescafé: Vakantie

Ga je op vakantie? Een vliegreis of met de auto, zonvakantie of op wintersport, lekker luieren of juist veel ondernemen? Bereid je goed voor. Dat voorkomt verrassingen als het gaat om je diabetes.  

Locatie:
Stadhuisplein 101, Almere
Tijdstip:
10.00 - 12.00 uur
Kosten:
Gratis
 

Diabetes heb je altijd, ook als je op vakantie gaat. Met een goede voorbereiding hoeft dit geen belemmering te zijn en kun je gewoon genieten van je vakantie. Welke invloed heeft het weer op je vakantieadres op je diabetes? Wat doen andere activiteiten dan thuis met je bloedsuikerwaarden? Welke diabeteshulpmiddelen neem je mee en hoe vervoer je die? Hoe ga je om met tijdsverschillen? En is een medische verklaring nodig ja of nee?

Ervaringsdeskundigen, vertellen er meer over. Stel al je vragen over reizen met diabetes en ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt! Vooraf is het misschien leuk om alvast deze animatie te bekijken.

Een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen. Ook je mede-reisgenoten zijn van harte welkom.

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheem (Hemahoek). De zaal is open vanaf 09.45 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Informatie/aanmelden (verplicht): per e-mail bij Monique Baartman of telefonisch: 06 - 38 57 82 46.