• Ontspanning

Diabetescafé: op vakantie met je diabetes

Ga je op vakantie? Een vliegreis of met de auto, zonvakantie of op wintersport, lekker luieren of juist veel ondernemen? Bereid je goed voor. Dat voorkomt verrassingen als het gaat om je diabetes.

Locatie:
Doetinchemsestraat 27, Middelharnis
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur
Regio:
Kosten:
Gratis
 

Diabetes heb je altijd, ook als je op vakantie gaat. Met een goede voorbereiding hoeft dit geen belemmering te zijn en kun je gewoon genieten van je vakantie. Welke invloed heeft het weer op je vakantieadres op je diabetes? Wat doen andere activiteiten dan thuis met je bloedsuikerwaarden? Welke diabeteshulpmiddelen neem je mee en hoe vervoer je die? Hoe ga je om met tijdsverschillen? En is een medische verklaring nodig ja of nee?

Stel al je vragen over reizen met diabetes en ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Vooraf is het misschien leuk om alvast deze animatie te bekijken.

Tijdens dit diabetescafé - dat wij in samenwerking met Zorggroep Haringvliet organiseren - hoor je er meer over en via verhalen van aanwezige ervaringsdeskundigen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum Middelharnis. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Koffie en thee zijn gratis. Ook je mede-reisgenoten zijn van harte welkom.

Aanmelden

Aanmelden (verplicht) kan per e-mail bij Hepke Rozema. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook telefonisch op 06 - 51 21 89 63.