Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 5 feb 14:00

Diabetescafé: Hart- en vaatproblemen

Diabetes kan nare gevolgen hebben voor organen, zoals voor hart en bloedvaten. Hoe komt dat en wat merk je ervan? Kun je die problemen voorblijven?

Locatie:
Oranjelaan 19 Middelburg
Tijdstip:
14.00-16.00 uur
Regio:
Delta
Kosten:
Gratis
Diabetescafé: Hart- en vaatproblemen

Naast de complicaties zijn er andere hartproblemen die niet specifiek met diabetes te maken hebben. Hier kun je wel last van kan hebben in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan hartritmestoornissen, of als je al een hartinfarct achter de rug hebt. Mensen met diabetes hebben 25% meer kans op hart- en vaatproblemen. Tijdens dit diabetescafé wordt  aan de hand van een quis informatie over hart- en vaatproblemen besproken.

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met PeriScaldes en het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis. Er is ook volop tijd voor het stellen van je vragen.

Het diabetescafé is de ontmoetingsplek voor als je meer wilt weten over diabetes. Er zijn altijd ervaringsdeskundigen of zorgverleners aanwezig die de bijeenkomst begeleiden en vragen beantwoorden. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Praktische informatie

De middag zal plaatsvinden in het Hof van Buren te Middelburg. De zaal is open vanaf 13.45 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan per e-mail bij Hepke Rozema. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via nr 06 - 51 21 89 63.

Terug naar het overzicht