• Werk

Diabetescafé: diabetes en werk

Voluit leven met diabetes op de werkvloer! Dat kan! Maar het gaat niet altijd vanzelf. Hoe combineer je dit? Hoe krijgen aandacht voor wisselende bloedglucosewaardes, hypo’s, regelmatig eten, vergaderingen of onregelmatige werktijden een plek in een werkdag? En vooral: hoe ga je als werknemer en werkgever met elkaar in gesprek om lang en in goede gezondheid te kunnen werken?

Locatie:
Eiberstraat 14, Velp
Tijdstip:
10.00 - 12.00 uur
Regio:
Sprekers:
Gea van Nimwegen en Jeroen Doorenbos
Kosten:
Geen
 

Samen met Gea van Nimwegen, diabeteswerkcoach en Jeroen Doornebos, trainer van Diabetesvereniging Nederland, bespreken we de relatie van diabetes in het dagelijkse werk. Uiteraard kun je vragen stellen.

Een diabetescafé is een kleinschalige bijeenkomst voor mensen met diabetes, hun partners en verder voor iedereen die wat over diabetes te weten wil komen. Vragen en ervaringen van mensen met diabetes komen aan de orde. We hebben elke keer een ander thema en waar mogelijk leveren zorgverleners of andere specialisten een inhoudelijke bijdrage aan het diabetescafé.

Praktische informatie

De zaal in ontmoetingscentrum "De Paperclip" in Velp is open vanaf 9.45 uur. Kijk voor meer informatie over het combineren van diabetes en werk ook op de Diabeteswerkwijzer.

Aanmelden

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 06 - 4939 1664 (bij geen gehoor graag even inspreken).