Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
wo 9 okt 14:00

Diabetescafé: Diabetes & emoties

Je diabetes accepteren is belangrijk, maar niet eenvoudig. Hoe ga je om met alle emoties die bij de acceptatie komen kijken?

Locatie:
Stadhuisplein 1, Zoetermeer
Tijdstip:
14.00 - 16.00 uur
Regio:
Zuid Holland Zuid
Kosten:
Gratis
Diabetescafé: Diabetes & emoties

Vind je het moeilijk je bij de diagnose neer te leggen? Of bij de (beginnende) complicaties die je treffen? Maak je je zorgen, voel je je overbelast of ben je geregeld somber? Beheersen die gedachten en gevoelens je dagelijks leven? Je bent zeker niet de enige met diabetes die dit ervaart.  

Over zaken die te maken hebben met je diabetes, kun je je soms flink zorgen maken. Zorgen over heel praktische zaken als bijvoorbeeld spuiten of medicijngebruik, maar ook over angst voor hypo’s, complicaties of waarom het jou niet lukt zo normaal mogelijk te leven met diabetes en anderen wel. Dat is heel begrijpelijk. Hoe herken je psychische klachten? Wat is het effect ervan op je diabetes? Maar vooral: wat kun je doen om psychische klachten te voorkomen en hoe pak je het aan? Tijdens dit diabetescafé hoor je er meer over. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Het diabetescafé over psychische klachten is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen

Praktische informatie

De bijeenkomst is in Forum Zoetermeer. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden (verplicht) kan per e-mail bij Nicolette Raaijmakers. Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook via telefoonnummer 06 - 57 77 90 18.

Terug naar het overzicht