Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 28 mei 19:30

Diabetescafé: complicaties (geannuleerd)

De ene persoon met diabetes heeft er meer mee te maken dan de ander: complicaties. Natuurlijk wil je deze het liefst voorkomen.

Locatie:
Huijbergseweg 3B, Hoogerheide
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur
Regio:
West Brabant & Tholen
Sprekers:
Jeroen Doorenbos, trainer
Kosten:
Gratis
Diabetescafé: complicaties (geannuleerd)

De uitdaging is een zo goed mogelijke regulatie van jouw bloedglucosewaarden. Dat voorkomt complicaties. Maar welke complicaties zijn er nu eigenlijk? Hoe ontstaan ze en wat is eraan te doen?  Jeroen Doorenbos, trainer vertelt er meer over. Stel al je vragen over diabetes en complicaties en ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Het diabetescafé over complicaties is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen. Kom luisteren, deel je ervaringen of stel je vragen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in MFC Kloosterhof (ingang naast het Gemeentehuis). De zaal is open vanaf 19.15 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden (vóór 26/05) kan per e-mail bij Marja van Benthem. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Dat kan uiteraard ook telefonisch: 06 - 10 35 91 55.

Terug naar het overzicht

Theme picker