Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
di 4 feb 19:30

Diabetes voor dummies

Diagnose diabetes, en nu…..? Jijzelf, je partner, kind of familielid heeft te horen gekregen dat hij of zij diabetes heeft. Hoe is het ontstaan? Welke vormen van diabetes zijn er? Welke behandelingsmogelijkheden zijn er en vooral: wat kun je zelf doen?

Locatie:
Fokkerstraat 17, Leusden
Tijdstip:
19.30-22.00 uur
Regio:
Midden-Nederland
Kosten:
Leden: €10,-. Niet-leden: €25,- p.p.
Direct aanmelden
Diabetes voor dummies

Diabetes is een chronische stofwisselingsziekte. Na de diagnose komt er veel op je af en zit je vast met veel vragen. Waar moet je na de diagnose rekening mee houden? Hoe ga je je diabetes inpassen in het dagelijks leven? Tijdens deze korte bijeenkomst komen alle onderwerpen die te maken hebben met diabetes, aan bod aangevuld met persoonlijke ervaringen om je op weg te helpen met je diabetes. Een mooie aanvulling op je bezoeken aan je behandelaar met ruimte voor jouw vragen. Bekijk wat je mag verwachten van deze bijeenkomst.

Praktische informatie

De bijeenkomst is voor iedereen met diabetes maar ook ouders van en partners van zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op het DVN-bureau in Leusden. De zaal is open vanaf 19.00 uur.  Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden

Het is nodig je voor deze bijeenkomst via bovenstaande aanmeldlink aan te melden. Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan per e-mail contact op of bel ons klantcontactcentrum via 033 - 463 05 66.

Terug naar het overzicht