Diabetesvereniging Nederland

Sla het menu over
  • Contact
  • Informatie voor
  • Over DVN
  • Inloggen
help mee
do 12 dec 19:00

Diabetes en slaapapneu

Wat gebeurt er in je lichaam als je slaapapneu hebt? Welke effect heeft slaapapneu op je diabetes? En wat kun je er aan doen?

Locatie:
De Redepassage 18, Dronten
Tijdstip:
19.00 - 21.00 uur
Regio:
Midden-Nederland
Kosten:
Gratis
Diabetes en slaapapneu

Mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, hormonale onbalans of psychische of cognitieve problemen hebben een groter risico op Obstructief SlaapApneu Syndroom (OSAS). Heb je diabetes en heb je last van slaapapneu? Dan is het belangrijk dat je dit met je arts bespreekt. Slaapapneu kan namelijk je bloedglucosewaarden verstoren. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen van slaapapneu. Een ervaringsdeskundige vertelt er over.

Een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Lunchroom De Pionier. Koffie en thee zijn gratis. Ook partners en vrienden zijn van harte welkom.

Lees alvast meer over diabetes en slaapproblemen.

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail bij Inge Verlaan, Monique Baartman en/of Trijntje Hartman . Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Terug naar het overzicht