• Behandelingen
  • Complicaties

Diabetes en slaapapneu

Wat gebeurt er in je lichaam als je slaapapneu hebt? Welke effect heeft slaapapneu op je diabetes? En wat kun je er aan doen?

Locatie:
Hoogeveensweg 38, Meppel
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur
Sprekers:
Drs. Sandra Houtepen-Strong, gezondheidswetenschapper en apneu deskundige
Kosten:
Gratis
 

Mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, hormonale onbalans of psychische of cognitieve problemen hebben een groter risico op OSAS (Obstructief SlaapApneu Syndroom). Heb je diabetes en heb je last van slaapapneu? Dan is het belangrijk dat je dit met je arts bespreekt. Slaapapneu kan namelijk je bloedglucosewaarden verstoren. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt ingegaan op de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen van slaapapneu. Drs. Sandra Houtepen-Strong, gezondheidswetenschapper en apneu deskundige vertelt er over.

Een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in het Isala Diaconessenhuis Meppel. De zaal is open vanaf  19.00 uur. Koffie en thee zijn gratis. Ook partners en vrienden zijn van harte welkom.

Lees alvast meer over diabetes en slaapproblemen.

Aanmelden

Aanmelden (vóór 19/04) kan per e-mail bij Marga Westerbeek . Hier kan je ook terecht voor meer informatie. Dit kan ook telefonisch 06 - 24 84 23 58.