• Ontspanning

Circus Suiker

Hooggeëerd publiek…. dat is de voorstelling van Circus Suiker waar jij na drie superleuke kampdagen deel van uitmaakt. Help jij ook bij Circus Suiker?

Locatie:
YMCA Kampeercentrum, Paradijsweg 4, Leusden
Tijdstip:
Vanaf 10.00 uur
Organisatie:
Kosten:
€ 199,- (ledenprijs)
 

Helppppp!!!! Bijna alle mensen zijn weg bij Circus Suiker en de voorstelling komt in gevaar. Kun jij goed goochelen, de clown uithangen of andere gekke dingen en wil jij Circus Suiker helpen?? Meld je dan snel bij Directeur Suikerbuik en misschien wordt jij wel clowntje Stevia in de nieuwe voorstelling.

Praktische informatie

Wie mag ermee?
Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 6 t/m 9 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Begeleidng tijdens het kamp
Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.
Lees meer over wat je van ons mag verwachten aan medische begeleiding bij onze activiteiten.

Kosten
Het kamp garandeert drie dagen en twee nachten plezier! Als lid van Diabetesvereniging Nederland betaal je € 199,-. Niet-leden betalen € 225,- per kind.

Meer informatie en aanmelden

De SugarKidskampen organiseren we al jaren naar volle tevredenheid samen met YCamps. Meer weten over dit kamp en direct aanmelden? Kijk dan verder op Circus Suiker.